Gezelligheid troef!

Heerlijk bijpraten met uw partner op uw terras. Lekker koken in uw nieuwe keuken met zicht op de tuin. Veilig buitenspelen en ravotten met de kinderen.

Uitgebreid picknicken of een glaasje drinken met de buren. In hartje Hombeek, net buiten Mechelen, laat nieuwbouwproject Huno u en uw gezin volop genieten van elkaar en dit soort mooie momenten.

De rustige verkaveling en haar elf ruime ééngezinswoningen zijn op zoek naar toffe eigenaars.

Woont u binnenkort in Huno? Ontdek snel de troeven van dit kindvriendelijk woonproject.

11 ruime gezinswoningen

Gemeenschappelijke parktuin

Centrum van Hombeek

3 tot 5 slaapkamers mogelijk

Zorgeloos wonen

In een deelgemeente van het bruisende Mechelen, op wandelafstand van de Zenne, ontvangt Huno in 2021 elf enthousiaste gezinnen. Klaar om deel uit te maken van deze nieuwe kindvriendelijke buurt?
Schuif het raam van de leefruimte open en laat uw kinderen lekker ravotten in de tuin. Of trek eropuit om de omgeving te ontdekken, te voet of met de fiets.

Huno telt elf gezinswoningen met telkens drie ruime slaapkamers. Halfopen of gesloten bebouwing?
Aan u de keuze! Welk pand u ook verkiest, u wordt altijd getrakteerd op een stevige portie daglicht.
Een boost voor u en uw familie.

Huno verwelkomt jonge gezinnen in een ruime eigen stek met drie slaapkamers. Geniet van quality time in huis of ontmoet de buren in de verrassende parktuin.

Vertrekpunt: onze gezinswoning. Eindpunt: Úw droomwoning.

Stijlvolle thuis

De Bankstraat krijgt er een elegante en tijdloze woonwijk bij. Het Mechels architectenbureau S3Architecten zette zijn creatieve schouders onder het ontwerp. Resultaat? Een stijlvolle buitengevel met speelse baksteendetails, minimalistische afwerking en donker schrijnwerk voor een strakke look. Huno biedt jonge families een trendy huis dat praktisch, elegant en tijdsbestendig is.

Privétoegangsweg

Huno ligt niet ver van een kleine spoorlijn maar zal ongetwijfeld gespaard blijven van doorgaand autoverkeer. Samen met de komst van de wijk wordt immers een doodlopende toegangsweg aangelegd voor de bewoners. Alle huizen beschikken over een ruime oprit met plaats voor hun gezinswagen. Verjaardagsfeest of familiebrunch gepland? Gasten kunnen zich veilig parkeren op één van de bezoekersplaatsen in de straat.

Alleen of samen in het groen

Ver hoeft u niet te gaan om te relaxen. Open het schuifraam, wandel naar buiten en kuier door uw zuidgeoriënteerde tuin met tuinhuis. Geen groene vingers? Geen probleem! Alle tuinen hebben een onderhoudsvriendelijke oppervlakte. Meer moet dat niet zijn voor een zomerse BBQ, een spelletje Kubb of een kruidentuintje. De gemeenschappelijke tuin is een toffe troef om banden met de buren te smeden of het hoofd leeg te maken op een rustig bankje.

Uw gezin op de eerste plaats, binnen- én buitenhuis.

Info & verkoop

Immo Vos logo

Frederik de Merodestraat 3
2800 Mechelen
0471/34.34.34
jeroen@immovos.be

Aanbod

Met het Huno vastgoedproject geven de jonge experts van S3Architecten de nieuwe straat aan de Bankstraat een fris en gezinsvriendelijk karakter. Geen onpersoonlijke kubussen maar gezellige stijlvolle woningen tegen een betaalbare prijs. Omdat uw leven al hectisch genoeg is, is uw nieuwe thuis ingericht als een oase van rust. Wat dacht u van grote raampartijen in de leefruimte of een smaakvolle badkamer met bad én douche?

Door de nauwe verweving tussen de eigen en de gemeenschappelijke tuin geniet u op ieder moment van de dag van een heerlijk ruimtegevoel. Dat geldt ook voor de (aller)kleinsten die naar hartenlust kunnen spelen in de tuin of op ontdekkingstocht kunnen gaan in de groenzone met vriendjes en vriendinnetjes.

Voor de afwerking van de elf wooneenheden, gingen we met veel plezier op zoek naar gepassioneerde leveranciers op de hoogte van de laatste woontrends en installatietechnieken. Fan van onze keuzes? Prima! Liever een andere set-up of unieke materialen? Natuurlijk! Wij brengen u in contact en laten u op eigen tempo de vloerbekleding, badkamer en keuken van uw dromen uitkiezen. Start hier!

Plannen Huno

Type 1 - Halfopen woning

Woning # slaapkamers Oppervlakte Verkoopprijs
A 3 171 Verkocht
E 3 171 Verkocht
F 3 178,1 Verkocht
K 3 178,1 Verkocht

 

Type 2 - Gesloten woning

Woning # slaapkamers Oppervlakte Verkoopprijs
B 3 171 € 309.900
C 3 171 € 309.900
D 3 171 € 309.900
G 3 178,1 Verkocht
H 3 178,1 Verkocht
I 3 178,1 € 319.900
J 3 178,1 Verkocht

Inplantingsplan

Download hier het inplantingsplan. 

De troeven van Huno

11 gezinswoningen

3 tot 5 slaapkamers mogelijk

Zuidgeoriënteerde tuin met tuinhuis

10 min van historisch centrum Mechelen

Kindvriendelijke buurt

Centraal en familiaal

Nieuwbouwproject Huno is gelegen in Hombeek net buiten Mechelen. Met een thuis in de verkaveling heeft u dus een centraal gelegen uitvalsbasis op de as Brussel-Antwerpen, gecombineerd met de gezelligheid van een veilige woonomgeving: win-win!

Al fietsend? Met de buggy? Of liever met de step? U staat in geen tijd aan de schoolpoort van de Esdoornschool of de Sint-Maartenschool. Na de schooluren kan uw kroost zich ten volle uitleven bij de lokale Chiro, hockeyclub KMTHC of in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark.

Dankzij de nabijheid van de E19 verplaatst u zich vlot met de wagen naar bedrijventerrein Mechelen-Zuid, Mechelen-Centrum, Antwerpen of Brussel. 

Met bushalte Hombeek Kapelleke in de straat is het plaatje compleet. Stap op, verzink in gedachten en pendel vlotjes richting Mechelen (Antwerpen) of Londerzeel (Vlaams-Brabant).

 

Vlotte mobiliteit en een familiaal buurtgevoel? Huno combineert ze dankzij haar centrale ligging.

Nieuws

July 2020

Nieuws

Contacteer ons

CAPTCHA
Gelieve onderstaande captcha in te vullen*