Kastor

Kastor

Vlakbij de rand van Brussel verdwijnt het jachtige van de stad. De drukte maakt er plaats voor een gemoedelijke dorpse dynamiek. Maak kennis met Kastor in Strombeek-Bever en kom tot rust.

Het project

Kastor is het nieuwste woonproject in Strombeek-Bever dat ook wordt gebouwd volgens de nieuwste woonprincipes: aantrekkelijk, ruim, comfortabel en energiezuinig.

Maar vooral met uitzonderlijk veel buitenruimte. Daar zorgen de grote terrassen voor en de bijzondere parktuin waar je appartement op uitkijkt. 

Bovendien ligt Kastor op een steenworp van het centrum van Strombeek-Bever. Die centrale ligging, gecombineerd met het groene karakter van het project, maken van Kastor een echte buitenkans!

Ligging

Kastor wordt gebouwd op de hoek van de Oude Mechelsestraat en de Jozef de Vleminckstraat, en combineert het beste van twee werelden. Je woont in een rustige, groene omgeving, op wandelafstand van het centrum van Strombeek-Bever.

Dankzij de nabijheid van de Brusselse Ring en de A12 verplaats je je gemakkelijk naar verder gelegen oorden.

Wist je trouwens dat pendelen in de nabije toekomst nog vlotter zal kunnen? Het Brabantnet brengt twee tramlijnen naar Grimbergen.
De sneltram vanuit Willebroek zorgt voor een vlotte aansluiting met Brussel-Noord. De ringtram volgt de Brusselse Ring richting Vilvoorde Station en Brussels Airport.

Info & verkoop

Kastor woonadviseur
Hoek v.d. Oude Mechelsestraat en Jozef de Vleminckstraat 
1853 Strombeek - Bever
T: +32 (0)476 55 49 28
E: jonathan@smarthome.be