Monile

Wonen op maat naar ieders smaak

Monile telt 18 appartementen en 7 woningen. Deze 25 wooneenheden kennen een gezonde mix van types en groottes, die zowel singles, koppels, gezinnen als senioren aanspreken.
Blikvanger is het centrale, groene en autovrije binnenplein, dat enkel toegankelijk is voor voetgangers en fietsers. Een verhard centraal wandelpad leidt tot eenieders voordeur. 

Koning Auto regeert ondergronds. De parkeerruimte biedt plaats aan 20 voertuigen en 15 bergingen. Uiteraard kunnen er laadpunten voorzien worden voor elektrische wagens. 
In de collectieve fietsenstalling is plaats voor liefst 74 fietsen en een zestal bakfietsen. Het zachte weggebruik krijgt dus nadrukkelijk voorrang in het groene eiland van Monile.

 

Ook de architectuur gooit hoge ogen

Neutraal. Sober. Stijlvol. Hip. Om de architectuur van Monile te omschrijven, dekken tal van vlaggen de lading. De woningen en de appartementen worden voorzien van dezelfde gevelsteen, met witte en grijze tinten. Andere kleuren van voeg, metselverband en oppervlaktebehandeling zorgen voor lichte nuances, en geven de gebouwen een eigen identiteit. 

Rode draad doorheen de materiaalkeuze is kwaliteit. Zo worden de ramen uitgevoerd in aluminium met dubbele en driedubbele beglazing.  De balustrades van de terrassen zijn vervaardigd uit verticale aluminium stijlen.

Monile is een uniek project in de portefeuille van ons architectenkantoor.

We creëerden als het ware een groen eiland van rust, met een centrum waar een dorpsgevoel kan groeien. Je hebt hier het gevoel van op het platteland te zijn, terwijl je toch middenin een stedelijke omgeving bent. Monile verenigt zo het beste van beide werelden.
- Gorik Vanderperren, Impuls(e) Architecten

Appartementen

Aanbod Woningen

Download onze brochure hier

Download onze brochure