29 maart 2018

Nieuwbouwzondag 22 april 2018

Iedereen is van harte welkom tussen 10u en 16u in het verkoopkantoor van W2O op de Rode Heuvel te Wetteren. 

Wetteren ligt heerlijk rustig aan de oevers van de Schelde, ver van de olietankers van de haven en het drukke gedoe van de grootstad. De Schelde stroomt hier nog langs groene oevers en ongerepte stukjes natuur, onbezorgd en heerlijk rustig.

De rivier staat centraal in het ontwerp van W2O. Vanop uw terras en achter uw grote ramen hebt u een fantastisch uitzicht over de Schelde. En aan uw voordeur begint een eindeloos fietspad langs de oevers tot in Gent.

De appartementen variëren van één slaapkamer tot 3 slaapkamers en van 72m2 tot 1119m2. Het moderne design zorgt voor een ontspannen sfeer en een aangenaam vertoeven in de energiezuinige appartementen. Kwaliteit werd hier hoog in het vaandel gedragen. Kom dit uniek stadsvernieuwingsproject bekijken en wandel samen met ons naar een nieuwe en frisse start!

Op het gelijkvloers is plaats voor kmo’s en lokale ondernemers zoals een medische praktijk, een traiteur, een brasserie, … Precies die mix tussen jong en oud, groot en klein, maakt wonen in Wetteren zo aangenaam.

 

NIEUWBOUWZONDAG

22 april 2018
10u – 16u
Rode Heuvel (tegenover Bpost)
9230 Wetteren