Reinier

Reinier

Reinier bestaat uit 27 smaakvolle appartementen. Startend koppel, actieve oudere jeugd of investeerder? Het aantal slaapkamers komt tegemoet aan uw ruimte- en budgetverwachtingen. Kies uit één, twee of drie kamers. Alle appartementen worden uitgerust volgens de laatste technieken en afgewerkt met duurzame materialen, in overeenstemming met het geldende E-peil. Iedere lichtrijke unit beschikt over een privaat terras. Plaatst u er een ligstoel, een klaptafeltje of een kruidenhoek? Genieten maar!

PROJECT IS UITVERKOCHT

Asse is een sympathieke gemeente die bruist en bulkt van de voorzieningen. Wie Reinier verlaat, kan in rechte lijn naar de supermarkt, de apotheek of het kapsalon. In het centrum vindt u ook heel wat kledingzaken en gezellige eetadresjes.

Jong en oud worden met open armen ontvangen en geholpen. Asse heeft een kleuterschool, een lagere en een secundaire school. De gemeente telt drie huisartsposten. En het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis is vlakbij.

Reinier ligt slechts 500 m verwijderd van treinstation Asse dat meerdere keren per uur richting Brussel, Aalst, Dendermonde en Zottegem spoort. Wilt u een kinder-, dames- of herenfiets huren? Het fietspunt in station Asse staat iedere weekdag – vanaf 7 uur – paraat voor pendelaars.
Wie zich verplaatst met de auto, verlaat de gemeente vlot via de N9 naar de E40 of E19. Ideaal dus voor woon-werkverkeer richting Brussel, Gent en Dendermonde.