Viktor

Viktor

In Peutie, vlakbij Vilvoorde-centrum, vangt een nieuw verhaal aan voor negen gezinnen. 
Met een select aantal nieuwbouw-woningen biedt project Viktor een kindvriendelijke wijk op een toplocatie in Vlaams-Brabant. 
Negen hedendaagse woningen met een ruim terras en een onderhoudsvriendelijke privé tuin maken hier deel uit van de wijk en zorgen voor een vernieuwing van de buurt. De gezellig aangelegde voortuintjes nodigen daarbij alvast uit tot burenonderonsjes.
 

PROJECT IS UITVERKOCHT

In Peutie, vlakbij Vilvoorde-centrum, vangt een nieuw verhaal aan voor negen jonge koppels en families. Met een select aantal nieuwbouwwoningen biedt project Viktor een kindvriendelijke wijk op een toplocatie in Vlaams-Brabant. Dit project combineert het beste van twee werelden: bereikbaarheid en rust.

Negen hedendaagse woningen met een ruim terras en een onderhoudsvriendelijke privé tuin. Vier woningen (Rollewagenstraat) met drie slaapkamers en een garage. Vijf woningen (Martelarenstraat) met vier slaapkamers en een garagebox. Elk worden ze getrakteerd op een onbetaalbaar vergezicht. Werken, kokerellen, studeren of even wegdromen met zicht op de natuur? Voor de bewoners van Viktor is het binnenkort dagelijkse kost.