Viktor

Viktor

Gelegen op een boogscheut van Vilvoorde-centrum en grenzend aan eindeloze groene velden, rijst een kleinschalige woonbuurt op. Negen moderne woningen - met drie of vier slaapkamers - bieden er alle comfort die een tof koppel, een jong gezin of een ouder paar zoekt.

PROJECT IS UITVERKOCHT

Bent u een van de gelukkige gezinnen die haar intrek neemt in een nieuwbouwwoning met slimme ligging? Dan geniet u 100% van alle voorzieningen van ons woonproject. Makkelijk en veilig wonen, daar draait het hem om in deze kleine wijk.

Vlot verplaatsen naar grote invalswegen, boodschappen doen met de fiets, wandelen met de hond, kletsen met buren in de zonnige voortuin, ongestoord werken in uw thuiskantoor, koken met een fantastisch uitzicht, kinderlijke avonturen beleven in de tuin … Waar maakt u nieuwe herinneringen? Viktor is graag kandidaat!

Ligging

In Peutie, vlakbij Vilvoorde-centrum, vangt een nieuw verhaal aan voor negen jonge koppels en families. Met een select aantal nieuwbouwwoningen biedt project Viktor een kindvriendelijke wijk op een toplocatie in Vlaams-Brabant. Dit project combineert het beste van twee werelden: bereikbaarheid en rust.

Negen hedendaagse woningen met een ruim terras en een onderhoudsvriendelijke privé tuin. Vier woningen (Rollewagenstraat) met drie slaapkamers en een garage. Vijf woningen (Martelarenstraat) met vier slaapkamers en een garagebox. Elk worden ze getrakteerd op een onbetaalbaar vergezicht. Werken, kokerellen, studeren of even wegdromen met zicht op de natuur? Voor de bewoners van Viktor is het binnenkort dagelijkse kost.