Harlekijn

Harlekijn

Ontdek "Harlekijn" - Een nieuw woonproject op de historische locatie van Café Harlekijn in Eppegem. Met trots kondigen wij aan dat de vergunning is toegekend en de verkoop binnenkort van start gaat!

Harlekijn omvat twee prachtige gebouwen, waarvan één met 7 appartementen en het andere met 5 appartementen. Van gezellige eenkamerappartementen tot ruime vierkamerwoningen, er is voor elk wat wils. De architectuur combineert modern comfort met een knipoog naar het verleden, waardoor een unieke sfeer ontstaat.

Een bijzonder kenmerk van Harlekijn is de ruime collectieve tuinzone die de twee gebouwen verbindt. Hier kunnen bewoners ontspannen, sociale contacten leggen en genieten van een groene oase in het hart van het project.

De verkoop gaat van start in het voorjaar, maar u kunt nu al uw interesse tonen! Vul het contactformulier in, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en u als eerste toegang krijgt tot dit unieke stukje woonplezier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van Harlekijn - waar wonen een unieke ervaring wordt.

Ik wil op de hoogte blijven