Huno

Huno

In Hombeek, een deelgemeente van het bruisende Mechelen, op wandelafstand van de Zenne, ontvangt Huno in 2021 elf enthousiaste gezinnen. Klaar om deel uit te maken van deze nieuwe kindvriendelijke buurt?

PROJECT IS UITVERKOCHT

Schuif het raam van de leefruimte open en laat uw kinderen lekker ravotten in de tuin. Of trek eropuit om de omgeving te ontdekken, te voet of met de fiets.

Huno telt elf gezinswoningen met telkens drie ruime slaapkamers. Halfopen of gesloten bebouwing?
Aan u de keuze! Welk pand u ook verkiest, u wordt altijd getrakteerd op een stevige portie daglicht.
Een boost voor u en uw familie.

Huno verwelkomt jonge gezinnen in een ruime eigen stek met drie slaapkamers. Geniet van quality time in huis of ontmoet de buren in de verrassende parktuin.

Stijlvolle thuis

De Bankstraat krijgt er een elegante en tijdloze woonwijk bij. Het Mechels architectenbureau S3Architecten zette zijn creatieve schouders onder het ontwerp. Resultaat? Een stijlvolle buitengevel met speelse baksteendetails, minimalistische afwerking en donker schrijnwerk voor een strakke look. 

Privétoegangsweg

Huno ligt niet ver van een kleine spoorlijn maar zal ongetwijfeld gespaard blijven van doorgaand autoverkeer. Samen met de komst van de wijk wordt immers een doodlopende toegangsweg aangelegd voor de bewoners. Alle huizen beschikken over een ruime oprit met plaats voor hun gezinswagen. Verjaardagsfeest of familiebrunch gepland? Gasten kunnen zich veilig parkeren op één van de bezoekersplaatsen in de straat.

Alleen of samen in het groen

Ver hoeft u niet te gaan om te relaxen. Open het schuifraam, wandel naar buiten en kuier door uw zuidgeoriënteerde tuin met tuinhuis. Geen groene vingers? Geen probleem! Alle tuinen hebben een onderhoudsvriendelijke oppervlakte. Meer moet dat niet zijn voor een zomerse BBQ, een spelletje Kubb of een kruidentuintje. De gemeenschappelijke tuin is een toffe troef om banden met de buren te smeden of het hoofd leeg te maken op een rustig bankje.